Notícies, Uncategorized, XVIII AHistòriaR

El secretari autònomic de Cultura i Esports amb la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera

L’Ajuntament de Castelló i el Secretariat Local de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera continuen amb l’agenda de contactes amb diverses institucions i càrrecs públics valencians per tal de presentar-los la pròxima edició de l’Assemblea i tractar altres temes d’interés per al nostre municipi.

El passat dimecres 11 d’abril, Òscar Noguera, alcalde de Castelló, Lluís Piqueras, regidor d’Educació i Valerià Benetó, membre del Secretariat Local de la XVIII Assemblea d’Història de la Ribera, es van reunir amb el secretari autonòmic de Cultura i Esport Albert Girona.

Durant la reunió, que es va desenvolupar en un to molt cordial, els representants de l’Ajuntament i el representant del Secretariat Local li van presentar amb detall el programa d’activitats previstes per al pròxim mes d’octubre, algunes de les quals ja s’estan preparant.

Albert Girona, Valerià Benetó, Lluís Piqueras i Òscar Noguera

Igualment van sol·licitar que, tal com ha ocorregut en edicions anteriors, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports col·labore amb els mitjans i recursos més adients en la celebració d’aquest gran esdeveniment cultural. El secretari autonòmic senyor Girona va manifestar als representants castellonencs un gran interés per l’Assemblea i la seua disposició a col·laborar en el projecte que s’està duent a terme.

L’alcalde Òscar Noguera va aprofitar l’avinentesa per a posar damunt de la taula del secretari de Cultura i Esports les gestions que s’estan realitzant al voltant de dos assumptes del patrimoni cultural castellonenc: la titularitat de la muntanyeta i restes del Castellet i la possibilitat d’adquirir i rehabilitar el Trinquet de Batiste.

XVIII Assemblea d’Història de la Ribera
Deixa un comentari